BRASSCHAAT/ANTWERPEN – Jumbo, de op één na grootste supermarktketen van Nederland, wil de Belgische markt gaan veroveren. Ze zullen dat doen vanuit hun Belgische hoofdkantoor in Brasschaat. De Antwerpse vastgoedadviseur EPMC bracht Jumbo deze locatie aan en bemiddelde succesvol de verhuurtransactie.

Jumbo ging een huurcontract aan voor 9 jaar voor ongeveer 530 m² kantoren aan de Ruiterijschool 14 in Brasschaat. Van daaruit zullen 20 à 25 mensen werken aan de lancering van de lancering op de Belgische markt. De centrale locatie en de vlotte verbinding met Nederland, zorgde er mee voor dat deze locatie werd verkozen.

Weldra start men de verbouwingswerken om het kantoor de uitstraling van Jumbo te geven. Het is alvast een verbetering voor Peter Isaac, de managing director van Jumbo België. Momenteel pendelt hij dagelijks van Lokeren naar het Nederlandse Veghel.

Jumbo kreeg de voorbije weken alvast heel wat aandacht als sponsor van de wielerploeg met kopman Wout Van Aert. Dit najaar opent de Nederlandse supermarktketen zijn eerste winkels in België.

Bron: Made in Antwerpen.