Adres: Ruiterijschool 6 te 2930 Brasschaat
Telefoon: + 32 3 287 76 10
E-mail: info@cargarantie.be
Website: www.cargarantie.be

Activiteit: Garantieverzekering.

Beschrijving:

CarGarantie, met de hoofdzetel in Duistland, opende 10 jaar geleden haar vestiging Belux in Antwerpen. Vandaag heeft de onderneming haar vennootschapszetel in Brasschaat en is zij een van de leidinggevende, gespecialiseerde garantieverzekeraars op de Belgische en Luxemburgse markt.

Bij de oprichting van de vestiging Belux in 2004, was Nissan de eerste samenwerkingspartner van CarGarantie. Kort daarna werden de eerste dealerovereenkomsten met grote autobedrijven ondertekend. Intussen werkt de onderneming in België en Luxemburg samen met o.a. volgende invoerders: BMW Motorrad, Chevrolet, Ford, Harley-Davidson, Hyundai, Kia, KTM, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Smart, Suzuki en Volvo. In Luxemburg heeft CarGarantie bovendien raamovereenkomsten met volgende importeurs Audi, Mercedes-Benz, Porsche, Seat, Škoda en VW afgesloten. In België en Luxemburg is CarGarantie ondertussen de contractpartner van meer dan duizend dealers.

Naast uitgebreide garantieproducten voor nieuwe en tweedehandswagens biedt CarGarantie dealers nu ook doelgerichte formules die de banden met hun klant versterken.

De garantiespecialist beschikt over een uniek centrum voor zijn klantencontactprogramma’s. Deze programma’s laten de dealer toe efficiënte formules voor duurzame klantenbinding aan de klanten voor te stellen en dit zowel voor de verlengde garantie voor nieuwe auto’s als voor de garantie van tweedehandswagens.