Adres: Ruiterijschool 9+ unit B te 2930 Brasschaat
Telefoon: +32 490 457 363
E-mail: info@scc-akkermans.be
Website: www.scc-akkermans.be

Activiteit: Uw partner voor het ontwerpen en monteren van orangeriën, serres en constructies in staal en inox.

Beschrijving:

Na 30 jaar ervaring binnen de sector van het ontwerpen en monteren van stalen tuinkamers en na 17 jaar zijn bedrijf met hart en ziel opgestart en geleid te hebben, besliste zaakvoerder Peter Akkermans van BVBA Peter Akkermans in 2017 dat de tijd rijp was om de fakkel door te geven.

Een zoektocht bracht hem in contact met mr. Serge Boeren en mevr. Ann Adriaensen, 2 personen die op veel vlakken dezelfde visie, passie en gedrevenheid delen die nodig zijn om een zaak zoals de zijne te leiden.

In juni 2017 was de overname rond en werden zij de zaakvoerders van het bedrijf, dat nu handelt onder de naam SCC Akkermans BVBA.

Samen werd beslist dat de kennis en expertise van Peter Akkermans onontbeerlijk is om een zaak als deze tot een mooi succesverhaal uit te bouwen.  Daarom blijft Peter Akkermans nog steeds tot dienst van het nieuwe bedrijf om zijn kennis en expertise over te dragen.

Gans het team is ervan overtuigd dat SCC Akkermans een waardige opvolger is zodat het motto van het bedrijf “We helpen uw dromen waarmaken” behouden blijft.