Adres: Ruiterijschool 1 te 2930 Brasschaat
Telefoon: +32 3 641 17 70
E-mail: info@agidens.com
Website: www.agidens.com

Activiteit: Consulting, engineering en automatisering

Over Agidens

 

PROGRESS NEVER STOPS

Bij Agidens weten we dat het op de juiste manier combineren van automatisering, digitale technologieën en services met toegevoegde waarde resulteert in productieprocessen die elke dag beter worden. Processen die veiliger, efficiënter en slimmer zijn. Flexibeler en duurzamer. Want we moeten ons nu eenmaal vandaag voorbereiden op de behoeften van morgen.

 Productiebedrijven moeten voortdurend veilig en efficiënt kunnen inspelen op de veranderende marktomstandigheden. Agidens is dé partner voor industriële procesautomatisering die dag na dag jouw productieprocessen kan verbeteren. Als je de concurrentie voor wilt blijven, moet je je bedrijf in beweging houden. Altijd. Je kunt het je niet veroorloven om stil te staan, want de vooruitgang doet dat ook niet. Met onze diepgaande expertise op het gebied van automatisering en software houden we je bedrijf in beweging.

Agidens verbetert industriële productieprocessen, elke dag opnieuw. Vooruitgang is een constante. En wij helpen onze klanten die vooruitgang te boeken. Onze blik is gericht op de toekomst en we gaan altijd vooruit.

WAT MAAKT AGIDENS ANDERS?

Vertrouwde adviseur

We zijn een betrouwbare adviseur en bieden vooruitzichten en kennis op basis van tientallen jaren ervaring. En daar kun jij optimaal van profiteren. Door de vragen van onze klanten te beantwoorden, helpen we ze om nieuwe mogelijkheden te zien en obstakels te overwinnen.

Absolute betrouwbaarheid

Je kunt op ons vertrouwen. Het maakt niet uit welke opdracht je voor ons hebt. Als wij een belofte doen, houden we ons daaraan. We zijn verantwoordelijk voor onze handelingen en aansprakelijk voor onze verbintenissen.

Openheid

We staan open voor nieuwe dingen. Vooruitgang wordt geboekt als jij ‘ja’ zegt wanneer anderen ‘nee’ zeggen. We zijn dan ook niet bang voor lastige vragen of moeilijke uitdagingen. We vertrouwen op ons eigen kunnen en onze processen om onze beloften waar te make

Flexibiliteit

Onze aanpak is flexibel. Elk project brengt verrassingen met zich mee. We kunnen snel schakelen en zetten onze ervaring en intuïtie in om praktische oplossingen te bedenken voor onvoorziene uitdagingen.

MILIEU, MAATSCHAPPIJ EN BESTUUR (ESG)

Agidens is een middelgrote internationale onderneming en hanteert een consistent beleid met betrekking tot duurzaam ondernemen voor alle services en vestigingen wereldwijd.

Ontdek meer (link naar www.agidens.com)