Nieuws

Annulatie kerstdrink – 02/12/2021

Tijdelijke vervanging parkmanager

De ondernemingen op het bedrijventerrein Campus Coppens hebben al jaar en dag hetzelfde gezicht dat fungeert als parkmanager op het bedrijventerrein. Stephanie Van Den Eynde geniet momenteel van haar welverdiende zwangerschapsrust en zal is tussentijd vervangen worden door haar collega Igna Linten.

Voor vragen m.b.t. het operationeel beheer van de VZW Kamp Oost Brasschaat kan u voortaan terecht bij Igna op volgende contactgegevens:

Igna Linten – +32 485 76 13 78 – Igna.linten@quares.be

Chez Nanou – Business & Holiday Suite

Overnachten in alle comfort in Brasschaat.

Vakantiewoning “Chez Nanou” opent aan de Klaverheide in de wijk Bethanie te Brasschaat hun vakantiewoning voor toeristen, maar richten zich ook op zakenlui. Ze mochten intussen al vier sterren ontvangen van Toerisme Vlaanderen.

voor meer info, surf naar www.cheznanou.eu.

Installatie- en financieringsruimte voorzien n.a.v. de afschaffing groenestroomcertificaten voor nieuwe zonnepaneelinstallaties. (Afschaffing uitgesteld naar 31/05/2021)

De afschaffing van de groenestroomcertificaten was initieel voorzien voor 31 december 2020, inmiddels heeft de overheid dit uitgesteld tot ongeveer 31 mei 2021 (twee maanden na eerste call). Een subsidie dat uw bedrijf nog kan benutten. Door gebruik te maken van deze groenestroomcertificaten kan u de terugverdientijd (ROI) van de installatie stevig inkorten met een grotere besparing als gevolg, ongeacht of het gaat om een aankoop of huur van een installatie.

Lees meer

VLAIO – Beschermingsmechanismen nu aanvragen

Vraag nu het Vlaams beschermingsmechanisme aan

Ondernemers die door de verstrengde coronamaatregelen van 29 juli een sterke omzetdaling hadden in de maanden augustus en september 2020, kunnen nu deze steun aanvragen. Deadline: 15 november 2020.

Start hier jouw aanvraag

JUMBO NEEMT ALVO-SUPERMARKTEN IN DEURNE EN RANST OVER

Jumbo neemt twee Alvo-supermarkten in Deurne en Ranst over, zo meldt de Nederlandse supermarktketen. Het gaat om de twee vestigingen van Supermarkt Francken, op het Wim Saerensplein in Deurne en in de Kromstraat in Ranst.

Lees meer

Klaar voor de heropstart? 3 waardevolle inzichten over mondmaskers wat u als bedrijfsleider kan helpen

De nationale veiligheidsraad besliste op vrijdag 24 april 2020 de heropstart vanaf 04 mei voor industrie en B2B-services. 

https://www.belgium.be/nl/nieuws/2020/coronavirus
Bedrijven die niet kunnen voldoen aan de fysieke afstand, kunnen dat compenseren door een reeks gezondheidsaanbevelingen te volgen, waaronder het dragen van een masker. 

Lees meer

Thuiswerk gaat blijver zijn

Coronacrisis geeft blijvende stimulans aan thuiswerk

Uit onderzoek van Gazet van Antwerpen en ondernemersorganisatie Voka blijkt dat bedrijven na de coronacrisis meer thuiswerk willen toestaan dan ervoor. Bijna de helft wil zijn werkorganisatie bovendien aanpassen om thuiswerken efficiënter te maken.

Lees meer

5 financiële werkpunten in coronatijd

Dat ondernemers het vandaag moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, is een open deur intrappen. Er zijn natuurlijk maatregelen die de Vlaamse en federale regeringen namen om daaraan tegemoet te komen. Onze VLAIO financieringsexperten maakten een overzichtelijke checklist. 
Check ook hier onze slides (opgemaakt op 3/04/2020).

Lees meer

Loopschema’s en leuke workouts met je kids?

De Corona crisis laat ons niet toe om in groep te sporten. We laten ons niet doen en willen jullie sportieve doelen niet bevriezen. SANO lanceert het project ‘SANO Loopt in Vlaanderen’ waarbij iedereen zich gratis kan aanmelden in deze besloten Facebook Groep.

Lees meer